sâmbătă, 31 decembrie 2011

Doare.Unde-i?

Mi-e groaznic de frica de seara aceasta..de trecerea asta a anilor.Pentru ca ma gaseste singura,ranita,trista..dezamagita..Unde-i el?Buna intrebare.
Undeva,intr-un apartament,distrandu-se..Bucurandu-se de moment,ciocnind cu un zambet pe fata sampania din pahar,jucand carti,traind Revelionul.
Unde-i ea?
Intr-un pat al ei,martor la atatea lacrimi,la atatea off-uri,la atatea si atatea suferinte..singurul care ii stie chinuinta..dezamagirea sufleteasca..durerea care demulte ori iese la iveala in ochii ei seci si de-un albastru tacut.
Fredonand o melodie , hranindu-se din putinele clipe frumoase traite cu el,clipind repede pt a pastra lacrima in ochi si a nu-i da drumul pe obraz..e destula apa in suflet.
Si stau,gandindu-ma cat de ghinionista am putut fi..In afara faptului c-am fost oarba,naiva,credula,plina de speranta si multe altele.Ma gasesc plina de regrete,asteptand un telefon care probabil ca nu va suna..ca na,se pregateste de "party" ,n-are timp el de suferintele mele..E mai bine asa.Fara implicare multa,fara prea multe dragalasenii,prea multe vorbe spuse.Mai bine un sarut dulce si-apoi o tacere.Mai bine o particica din suflet pastrata doar pt mine.Si e doar ora 14..
Inca n-a trecut?Mda,La multi ani,fraiero...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu